top of page

Med Reductio når ni ut till kommunens invånare
 

Lokal marknadsföring som stödjer föreningslivet och attraherar köpstarka familjer!

Reductio är ett välbeprövat marknadsföringskoncept som används med stor framgång över hela Sverige. Vi samlar attraktiva erbjudanden från lokala företagare som sedan kommer att säljas av idrottsföreningar i kommunen. Ni är med och stöttar det lokala föreningslivet samtidigt som ni får nya kunder!

Erbjudandena i häftet är så bra att de flesta familjerna kommer att köpa minst ett häfte, vi når alltså en mycket köpstark målgrupp.

10.jpg

Ge kunder ytterligare en anledning att besöka just er!

12.jpg

Marknadsföring via Reductio

Genom en annons i Reductio når ni kommunens mest attraktiva kunder - barnfamiljer med barn i åldrarna 6-16 år. Reductio säljs via lokala idrottsföreningar, där varje lagmedlem vanligtvis säljer 2-4 häften per familj. Familjen köper oftast minst ett häfte själva och säljer sedan övriga till släkt och vänner. Via Reductio når ni alltså en lokal kundgrupp som spenderar pengar på alla de saker en familj med aktiva och växande barn har behov av.

Vi har sedan tidigare sett att kunderna väljer att använda Reductio som en guide för både inspiration om vad de ska göra men även för att besöka de butiker och företag som har attraktiva erbjudanden.

Utforma din annons så att den passar era önskemål, vanliga erbjudanden är 2 för 1, 25-50% på vissa varor, 10-15% på matvaror osv.

Vi är så säkra på att våra annonsörer kommer att bli nöjda att vi erbjuder pengarna tillbaka om man mot förmodan inte skulle vara nöjda med resultatet.

Så här kan din annons se ut

BORES.
KÖTTFABRIKEN.
SUPERCENTER SOCCER.
HÖÖKS.
ICA STOP.

Fördelar med att vara med i Reductios rabatthäfte

Anslut ditt företag för ökad exponering och nya affärsmöjligheter i Reductios eftertraktade rabatthäfte

Ni styr era erbjudanden

Ni styr helt över ert eget erbjudande, det kan exempelvis vara 50% rabatt en gång, 2 för 1, köp en produkt få en gåva på köpet osv.

Chans till merförsäljning

För varje ny kund som besöker er får ni chansen att sälja fler produkter, en extra rätt, boka fler tider osv.

Säsonganpassning

Häftet ges ut i tre editioner per år och därmed kan ni säsongsanpassa era erbjudanden.

bottom of page