top of page
4.jpg

Frågor och svar

Här nedan hittar ni vår FAQ

Om den önskade informationen inte återfinns, kontakta oss nedan

 • Vad händer om jag har tappat bort mitt häfte?
  Tyvärr så har vi ingen spårning på ditt häfte i dagsläget, så om du har tappat bort det så måste du köpa ett nytt för att kunna nyttja alla rabatter i häftet.
 • Hur vet företaget att jag har använt deras erbjudande?
  Enklast är att riva ut kupongen i samband med att du använder det. Vill du inte riva ut kupongen i samband med betalning så kan företaget stryka ett streck över erbjudandet när det är använt.
 • När ska jag berätta att jag har en rabatt med Reductio?
  Om du går på restaurang, café eller liknande så ska du säga till innan du begär notan. Om du handlar fysiskt hos ett företag så ska du säga till innan du betalar. Om du handlar online så kommer det finnas en möjlighet att skriva in din rabattkod.
 • Vad händer om jag glömmer att säga till innan att jag har fått notan eller betalat?
  Då måste du tyvärr betala fullt pris, men se det positivt! Då kan du komma tillbaka och nyttja din rabatt nästa gång istället.
 • Vilka priser är det som gäller när jag handlar, exempelvis om varan redan är nedsatt eller på specialpriser såsom Happy hour eller liknande?
  Rabatten gäller endast på ordinarie pris, i vissa undantagsfall kan det vara mer förmånligt att använda sig av den rabatt som ges istället för att nyttja erbjudandet i Reductio.
 • Hur kan företagen ge så bra erbjudanden?
  Genom Reductio får företagen ett oerhört effektivt marknadsföringsverktyg som jämfört med de flesta andra marknadsföringskanaler är väldigt billiga. Företagen hoppas dessutom att du ska komma tillbaka till dem igen och bli en trogen och återkommande kund.
 • Hur länge gäller varje edition?
  Det är olika, men generellt så gäller de mellan 4-6 månader. Giltighetstiden står i varje edition.
 • Hur vet jag vad som ingår i erbjudandet?
  Förhoppningsvis så är varje erbjudande tillräckligt tydligt i häftet för att du ska förstå men om du är det minsta tveksam så frågar du någon innan du bestämmer dig för vad du ska köpa. Det ligger på ditt ansvar som kund att du vet vad du kan nyttja erbjudandet till och inte.
 • Hur mycket får föreningarna när de säljer Reductio?
  Föreningarna får alltid minst 100kr / sålt rabatthäfte.
 • Hur gör vi om vi vill sälja Reductio?
  Skicka ett mail till info@reductio.se och skriv dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort! Vi har även ett beställningsformulär ni kan fylla i.
 • Varför ska vi sälja Reductio istället för det som vi brukar sälja, exempelvis strumpor, korvar mm?
  Reductio är något som passar alla som bor i kommunen, alla kunder vill ha rabatt när de exempelvis handlar mat, redan vid första storhandlingen så har de flesta kunderna sparat in vad de har betalat. Därefter vågar vi nästan lova att alla hittar ytterligare ett flertal erbjudanden som passar just dem.
 • Vi har bestämt oss för att sälja Reductios rabatthäften, hur gör vi nu?
  Ni bestämmer hur många häften ni vill sälja, vi levererar häftena till den som blir ansvarig kontaktperson hos laget. Med häftena kommer också infoblad där det står vilka företag som är med i häftet och som ni kan ha med er när ni går ut och säljer.
 • Hur gör vi med betalning?
  Enklast är att ni har ett konto kopplat till Swish som alla som köper häftet swishar till. Då har ni på ett enkelt sätt koll på hur många häften som sålts. När ni sedan är klara med er försäljning så kontaktar ni oss och meddelar hur många ni sålt och vi skickar då en faktura på beloppet ni ska betala.
 • Vi säljer bra och vill beställa fler, går det?
  Självklart! Bara hör av er till oss så ordnar vi en komplettering av er tidigare beställning.
 • Vi har häften kvar, vad gör vi med dom?
  Kontakta oss så ordnar vi med upphämtning.
 • Jag vill vara med och annonsera i Reductio, vad kostar det?
  Det beror på hur många införanden du vill ha, men mellan 2000 - 4500 kr. Skicka ett mail till info@reductio.se så berättar vi mer.
 • Hur länge förbinder jag mig att vara med i Reductio som annonsör?
  Du binder upp dig på en edition per gång, om du sedan inte vill fortsätta så skickar du ett mail till info@reductio.se senast 30 dagar innan editionens slut och meddelar att du inte vill vara med.
 • Vilken typ av erbjudanden kan jag ge mina kunder?
  Du bestämmer själva vilket erbjudande du vill ge men kom ihåg att ju bättre erbjudanden du ger desto fler kunder kommer du att få. Vanliga exempel på erbjudanden är: - 50% rabatt - 2 för 1 - Köp 2 varmrätter betala för 1 - 25% - 50% på hela köpet - Köp en kula glass och få en till på köpet - Köp en vara och få en annan på köpet Ja det är egentligen bara fantasin som sätter begränsningar.
 • Vilka är kunderna som kommer att använda Reductio?
  Alla får köpa häftet men våra vanligaste användare är barnfamiljer med barn mellan 6-16 år boendes i bostadsrätt, villa, radhus.
 • Hur vet man om kundens kupong är förbrukad?
  Enklast är att kunder river ut kupongen i samband med utnyttjandet av erbjudandet och lämnar in den till er. Vill ni/kunden inte riva ut kupongen i samband med betalning så kan ni stryka ett streck över erbjudandet när det är använt.
 • Vilket material behövs för att jag ska kunna vara med i Reductio som företag?
  Det enda som behövs är att du bestämmer dig för vilket erbjudande du vill ge och att du skickar din logga i högupplöst format till oss på oscar@redutio.se
 • När ska kunderna berätta att har Reductio kuponger?
  Kunden ska säga till att den innehar en Reductio kupong innan notan begärs (resturang, cafe eller liknande) eller innan kunden betalar (fysisk butik).
 • Vad händer om kunden glömmer att säga till innan att man har fått notan eller betalat?
  Då måste kunden betala fullt pris.
 • Vilka priser ska tillämpas vid när kunder handlar, exempelvis om varan redan är nedsatt eller på specialpriser såsom Happy hour eller liknande?
  Rabatten gäller endast på ordinarie pris, i vissa undantagsfall kan det vara mer förmånligt att använda sig av den rabatt som ges istället för att nyttja erbjudandet i Reductio.
bottom of page